download mars wifi for windows 10 windows server 2016 standard wsl free windows 7 vs windows 8.1 gaming free barbie and her magical dream house pc game microsoft office 2016 64 bit iso free

Bestuurswissel 2016-2017

Het is al weer november 2016, wat betekent dat de bestuurswissel van het HBU stichting bestuur plaats vindt. Esther van Woudenbergh en Imke Lankheet zullen uit hun functies als voorzitster en penningmeester treden. Julia Orbons, voormalig vice-voorzitster, zal tijdens het bestuursjaar van 2016-2017 de functie van voorzitster gaan vervullen terwijl Julian Buissant des Amorie, voormalig secretaris, de penningmeester van de stichting wordt. Naast deze functiewisselingen zijn er ook twee nieuwe bestuursleden: Tamar van Gorp, onze nieuwe secretaris, en Jochem Boeter, de nieuwe vice-voorzitter. Op debestuurspagina van deze website stellen Tamar en Jochem zich voor.