BMW Honours reis 2016: Parijs

Van 3 juli t/m 9 juli 2016 zijn de twee Honours jaarlagen van BMW naar Parijs gegaan ter gelegenheid van de jaarlijkse Honours reis. Deze Honours reis wordt georganiseerd door een reiscommissie die bestaat uit Honours studenten. Tijdens de reis hebben de studenten verschillende biomedische laboratoria en bedrijven bezocht waaronder het Pasteur instituut, het Cochin instituut, Gustave Roussy en het bedrijf Axenis. Verder was er ook tijd voor sociale activiteiten zoals het gezamenlijk kijken van de WK voetbalwedstrijden. De sfeer in Parijs was goed omdat gastland Frankrijk het ver schopte bij het voetbal.