Stichting Honours Biomedische Wetenschappen

Inschrijvingen Spinoza Symposium

Woensdag 24 april aanstaande organiseren wij een Spinoza Symposium. Het symposium zal plaatsvinden tussen 17:00 en 20:00 uur in de blauwe collegezaal van het Hijmans van den Berghgebouw (Universiteitsweg 98, 3584 CG Utrecht). Op deze avond zullen vier verschillende Spinozaprijswinnaars hun baanbrekende onderzoek presenteren. Het programma van de avond is als volgt:

16:30 Registratie
17:00 Introductie
17:15 Anna Akhmanova
17:45 René Bernards
18:15 Pauze
18:45 John van der Oost
19:15 Marjo van der Knaap
19:45 Afsluiting

Het symposium zal in het Engels gehouden worden. De toegang tot het symposium is gratis! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor enkel €5.50 te dineren in de pauze. Een ticket inclusief diner is te bestellen tot 14 april.

Aanmelden voor dit evenement is mogelijk via onderstaande link:

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op deze speciale avond!

De Spinoza Commissie

Gesponsord door: