Stichting Honours Biomedische Wetenschappen

Jubileum HP BMW

Aangezien het Honours Programma van Biomedische Wetenschappen al een tijdje klaar is voor een jubileum, hebben wij voor de viering hiervan een event georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 24 mei bij café Van Velsen, Mariaplaats 8, te Utrecht. Vanaf 18.00 zijn de betrokkenen hier van harte welkom om met elkaar te genieten van een buffet en aansluitend van een borrel. Via het bijgevoegde aanmeldformulier kan je je aanmelden voor deze avond. Gelieve dit formulier ook in te vullen als je er niet bij kan zijn.

Wij willen de alumni en huidige studenten van het HP vragen om dit bericht te delen met hun jaargenoten, aangezien onze eerdere mails in de spambox kunnen belanden.

We hopen alle betrokkenen van het HP van BMW te zien op 24 mei!

Link naar het aanmeldformulier: https://forms.gle/nYVcrvyyh61YrYLo8. Gelieve het formulier zo snel mogelijk in te vullen, gezien wij met de groepsgrootte rekening moeten houden voor de verdere organisatie van de avond.

REPLY COMMENT