Stichting Honours Biomedische Wetenschappen

Buitenlandse Reis

Een vast onderdeel van het Honours programma bij Biomedische Wetenschappen is de buitenlandse studiereis. De Honours groepen uit beide jaren gaan samen op deze reis, welke plaatsvindt aan het begin van de zomervakantie. Tijdens de studiereis wordt een aantal laboratoria en bedrijven bezocht in een stad naar keuze. Dit jaar gaat de reis naar Cambridge, een stad met een grote hoeveelheid gerenommeerde onderzoeksgroepen. Eerdere reizen gingen naar onder andere Stockholm en Heidelberg. De reis wordt door een aantal studenten uit het Honours programma zelf georganiseerd. Het doel van de studiereis is om internationale ervaring op te doen in de Biomedische onderzoekswereld en inspiratie op te doen over verschillende onderwerpen.

SPONSORING

Stichting HBU heeft een groot aantal mogelijkheden om te sponsoren. Mocht u interesse hebben, dan kunt u ons bereiken op info@stichtinghbu.nl.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wat vinden jullie van de website?