Huidige Bestuursleden

Steven Marinus

Voorzitter

Het menselijk lichaam heeft mij altijd erg geïnteresseerd en geïntrigeerd; hoe zo’n opeenstapeling van cellen en mechanismen samen één groot werkend organisme vormt. Ik zie in het Honours Programma een kans mezelf te ontwikkelen buiten het puur biomedische onderzoek. Ik wil hierin graag raakvlakken opzoeken met andere studies, maar wellicht ook projecten doen in een richting waar we verder nooit in aanraking mee (kunnen) komen. Dit is ook een van mijn motivaties geweest om toe te treden tot het bestuur van de Stichting HBU. Ik zie dit als een hele mooie kans me te ontwikkelen op professioneel en bestuurskundig vak, en wil me hier dan ook heel graag vol voor inzetten. Naast de studie vind ik het heel leuk om me bezig te houden met fotografie, houd ik enorm van jazz-, soul- en funkmuziek, en speel ik saxofoon en zing ik in een band.

Arjan Bassa

Penningmeester

Sinds 2018 studeer ik Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Inmiddels ben ik tweedejaars student en nog steeds overtuigd van mijn keuze voor Biomedische Wetenschappen. Mijn keuze voor BMW is niet helemaal vreemd, aangezien het menselijk lichaam mij als kind al enorm interesseerde. Tijdens mijn middelbareschooltijd met de profielen Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid kreeg ik meer en meer interesse voor het snijvlak van scheikunde en biologie. Met name de biologie op het cellulaire niveau en kleiner…plantenkunde mis ik, als kiespijn. Omdat ik een brede interesse heb en me graag verdiep in dingen, zocht ik aanvulling op het reguliere curriculum en heb ik me aangemeld voor het Honours Programma. Als secretaris en toekomstig penningmeester van de Stichting HBU wil ik het HP voor 100% ondersteunen om leerzame en interessante, maar ook leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met muziek en literatuur. Verder breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Lars Braad

Vicevoorzitter

Hey! Ik ben Lars, ik ben 18 jaar en de nieuwe Vicevoorzitter van de Stichting. Naast dat ik heel veel zin heb in mijn komende 2 bestuursjaren, hou ik heel erg van muziek.  Als ik mijn oren niet ergens dringend voor nodig, heb luister ik eigenlijk altijd muziek. Ook ben ik een gadget freak in hart en nieren en volg ik al het nieuws over alle ondewerpen: van computer hardware tot Tesla’s. Wanneer er wind staat en ik niet bezig ben met de Uni ben ik ook eigenlijk altijd te vinden op mijn surfplank, omdat het gewoon fantastisch is om met alleen een zeiltje en een dun plankje onder mijn voeten met 80 km/h over het water te racen. Maar natuurlijk ben ik, zoals iedereen met deze studie ook waanzinnig gefascineerd door de wereld van de biomedische wetenschappen. En zoals mijn groepsgenoten maar overduidelijk zagen, ben ik in het specifiek bijzonder geïnteresseerd in de virologie en immunologie.  Maar boven alles ga ik mijn uiterste best doen om het Honours programma onder mijn vicevoorzitter- en voorzitterschap zo goed mogelijk te maken!

Latisha Migchelsen

Secretaris

Op de middelbare school werd al snel duidelijk dat ik erg geïnteresseerd was in het menselijk lichaam en het ontstaan van ziektes. Om deze reden wilde ik dan ook geneeskunde gaan sturen, maar uiteindelijk ben ik toch bij Biomedische Wetenschappen terecht gekomen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds erg blij met deze keuze, omdat BMW een brede bachelor is met veel keuzeruimtes. Aan het einde van mijn eerste jaar heb ik gekozen voor het Honours Programma om mijn kennis te verbreden en te ontdekken welke master bij mij past. Daarnaast vind ik het toetreden tot het bestuur van de stichting HBU de uitgelezen kans om mijzelf buiten het biomedische vakgebied te ontwikkelen. Naast de studie vind ik het leuk om te voetballen en uit eten te gaan met vrienden of familie.